fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

VITAMIND’s Health & Fitness Playground is here for you, in Amsterdam-noord…

Bootcamp, fitness, yoga, hardlopen, ieder heeft zo zijn of haar voorkeur voor een sportmoment. Maar wist je dat het voor je lichaam juist heel belangrijk is om, naast gevarieerde voeding, ook in je beweging wat variatie te brengen? Want functie vormt: wat jij van je lichaam vraagt, zo vormt je lichaam zich ook. Loop je veel hard? Dan krijg je een lichaam dat het best functioneert bij het hardlopen. Doe je veel aan yoga? Dan zul je flexibel worden. Is krachttraining je doen, dan ontwikkel je sterke spieren. Echter, combineer je deze sporten en voeg je daar nog een vleugje buitenlucht aan toe dan ben je pas echt goed bezig voor een sterk lijf en voor je gezondheid. En dat is nu precies wat we bij VITAMIND doen!

Bij VITAMIND trainen we het gehele jaar in de buitenlucht. De voordelen die daaraan zitten zijn een frisse neus, meer plezier van je omgeving, een andere focus, time-flying en het feit dat je je lichaam laat wennen aan de buitentemperatuur. Sporten in de kou is een behoorlijke stap maar eenmaal buiten wil je niets anders meer! Daarnaast begrijpen wij dat variatie in beweging niet alleen zorgt voor een allround fit en sterk lichaam, maar dat eenzijdige beweging je ook niet datgene brengt wat je wilt; fitter worden. Bij ons is het iedere week een uitdaging en een feest welke oefeningen je op jouw niveau mag gaan uitvoeren.

Wat maakt dan het verschil met gewone bootcamp? Bij VITAMIND word je getraind door een personal trainer en zijn de groepen niet groter dan 10 deelnemers. De trainer daagt een ieder op de voor hem of haar juiste manier uit èn geeft je tips over voeding, ontspanning en mindset. Daarbij kennen de trainers van VITAMIND het mooie Noord op hun duimpje en zullen ze je verrassen met de mooiste plekjes, de beste oefeningen en de gaafste natuurlijke fitness-onderdelen. Op het Zonneplein, de Buiksloterham, de NDSM-werf en bij Noord Oogst trainen wij in kleine groepen het gehele jaar buiten…

Want ja, fitnessen doe je het beste op een manier die je lichaam begrijpt. En dat betekent dat je het beste kunt kijken naar effectieve oefeningen die je iedere dag doet.

Traplopen, bewegen door het gras, dingen optillen, aan dingen hangen, elkaar vooruit duwen, springen, opstaan, explosief bewegen en tot het uiterste gaan. Allemaal met als doel het versterken van je hele lijf en de heerlijke energie ervaren die vrijkomt als je buiten speelt.

Waar wacht je nog op? Koop nu jouw Try-It-card en geniet van de vele voordelen van buiten sporten in Amsterdam-noord!

Meer weten over ons aanbod? Check onze shop