fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Een aanbod met een visie…

Jazeker, het nieuwe aanbod van VITAMIND is gelanceerd. Ieder half jaar kijken we naar nieuwe inzichten en innovaties in ons vakgebied en voeren we die door in ons aanbod. Binnen bedrijven en organisaties is men fan en in heel Nederland trainen mensen vanaf hun eigen favoriete locatie mee in de dagelijkse online lessen.

Daarnaast blijven we natuurlijk luisteren naar de behoeftes van onze doelgroep, de ambitieuze 30-plusser die veel borden in de lucht ‘moet’ houden.

 

Onze visie gaat terug naar de oertijd, beweeg op een manier die je lichaam begrijpt. Maar dat niet alleen. Eet op diezelfde manier en bouw ook voldoende ontspanning in, in je dagelijkse leven. Dit totaalplaatje maakt een fit en sterk lichaam. De termen flexibiliteit, ruimte, daadkracht, energie en ‘ergens vol voor gaan’ komen daarin ruimschoots aan bod.

Flexibiliteit als in anders durven denken. Anders durven doen.

Ruimte als in je ruimte nemen maar óók om je heen kijken naar waar je allemaal kunt zijn om te bewegen.

Daadkracht als in ‘gewoon doen’, ook als er soms minder zin is. Korte termijn pijn is lange termijn fijn en andersom.

Energie is overal, maar vooral in jezelf. Echter, het lichaam is van nature lui dus je zult zélf in beweging moeten komen. Daar helpen wij je bij VITAMIND op alle soorten manieren bij!

Ergens vol voor gaan, ja, daar komen onze nieuwe 25-minutes-sessies om de hoek kijken.

 

‘Heerlijk, even een goede kickstart van de dag en daarna aan het werk’.

‘Thuis je work-out doen is met 25 minuten precies genoeg. Als het scherm en de trainer weg zijn doe ik zelf nog wat stretching en luister ik naar mijn eigen muziek’.

‘Ik moest wennen aan die korte trainingsmomenten maar ik merk zoveel meer kracht en explosiviteit’.

 

Die 25-minuten-sessies zijn zo in elkaar gezet zodat je even kort en krachtig ALLES kunt geven. Dat kan zelfs in 10 minuten (zie de ON DEMAND-trainingen in de app!) maar de perfecte tijdsduur voor een total body work-out is 25 minuten. Je lichaam snapt dit, als je er maar wel voor zorgt dat je volledig voor die oefeningen gáát! Wij zorgen er met onze expertise voor dat je na die 25 minuten tijd overhoudt om eens dat rondje te wandelen, die ademhalingsoefening te gaan doen, een goede maaltijd voor jezelf te bereiden, met aandacht. Die aandacht voor het totaalplaatje is vaak harder nodig dan veel en lang sporten…

Op andere momenten, in het weekend of in de avond, is een langere work-outsessie wat relaxter dus de 45-minuten-sessies blijven ook zeker bestaan!

Wanneer doe jij eens mee in de online sessies? Of meld je je hele team aan om ondanks het thuiswerken tóch samen fit te blijven? Train je liever eens met meer aandacht dan zijn de personal-training-pakketten echt iets voor jou. Deze sessies zijn geschikt om individueel of samen met 1 of 2 anderen allround fit en sterk te worden, inclusief begeleiding op voeding en leefstijlpatronen.