Personal Training & Lifestylecoaching

Beweeg stap-voor-stap naar
een natuurlijke leefstijl die écht bij je past

 

Voor jezelf zorgen en op een juiste manier in beweging komen blijft een uitdaging. Bij VITAMIND brengen we plezier in beweging en wil je nooit meer anders…

 

Met onze unieke en persoonlijke aanpak bouw je stap-voor-stap aan een natuurlijke leefstijl die jouw leven optimaal ondersteunt. Je ontdekt waar je in jouw dagelijkse leven kunt verbeteren in je gedrag en je zult verstelt staan van wat de korte en krachtige workouts, de motivatietalks en mindset- en ontspanningssessies met je doen.

Vitamind
Specials
Arrow VitaminD

FIT met VITAMIND

Bij VITAMIND geloven we in een meerdimensionele en persoonlijke aanpak. Geen mens, geen lijf en leven is hetzelfde. Om jou optimaal te kunnen begeleiden, starten we daarom altijd met het KICKSTART-pakket. Je krijgt hierbij een gratis online vitalityscan en een uitgebreide intake in onze prachtige studio. Je wordt ontvangen met koffie, thee of fruitwater en je mag zelfs snoepen van de chocola of de nootjes. 🙂

We bespreken je doelen op het gebied van bewegen, trainen en ontspannen. Je doet een ‘easy”fittest en we voeren verschillende lichaamsmetingen uit. Uit deze testen komt een bepaalde focus die voor jou effectief gaat zijn. Samen met jouw trainer ga je werken aan een fysiek en mentaal sterk lijf. In onze mobiele apps loggen we jouw voortgang, kun je je sessies boeken en krijg je je trainings- en voedingsschema’s.

Bij VITAMIND krijg je de perfecte start als je te lang hebt stilgestaan en nu écht werk wilt maken van je vitaliteit. Maar ook als je al jaren actief sport, weer wilt starten na een blessure of relaxter wilt leren omgaan met stress om een burn-out te voorkomen zit – uhm, sta –  je met onze KICKSTART helemaal goed! 

 

Dit krijg je in de KICKSTART:

  • Complete online Vitalityscan
  • Uitgebreide intake met metingen & fittest
  • 2 vervolgsessies personal training & leefstijlcoaching
  • Kort, effectief en leuk trainingsschema voor thuis
  • ‘Funwork-opdrachten’ gericht op jouw doelstellingen
  • Toegang tot mobiele apps voor voeding en training
  • 4 weken onbeperkt deelname aan VITAMIND’s small-grouptrainingen

Na de KICKSTART kun je kiezen voor een 8-sessies of 12-sessies-pakket ‘All In Personal Training & Lifestylecoaching’.

Investering

KICKSTART: €379,- inclusief gebruik mobiele apps en 4 weken deelname aan VITAMIND’s small-grouptrainingen.

Ben je ondernemer dan maken wij een persoonlijke factuur zodat je de trainingen kunt opvoeren als bedrijfskosten. Mail ons als je hier vragen over hebt.

Praktische informatie
De sessies personal training & leefstijlcoaching vinden plaats in en om onze sfeervolle studio. Liever bij jou thuis of op kantoor? Ook dat is tegen een gepaste meerprijs mogelijk. Stuur ons een bericht of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Happy clients

Wat maakt trainen bij VITAMIND zo uniek?

ALLE HEALTH- & FITNESS-ASPECTEN IN 1

Bij VITAMIND kijken we naar alle aspecten van gezondheid. Hoeveel en hoe beweeg je? Wat eet je? Hoe zit het met de kwaliteit van je slaap? Vanuit daar maken we een persoonlijk plan van aanpak. Onze trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden en technieken.

ALLEEN OF MET MAXIMAAL 9 ANDEREN

Je traint één-op- één of met maximaal 9 anderen. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en weten de trainers precies waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven. Ook maken wij gebruik van ontspanningstechnieken, blessurebehandelingen en onze aanstekelijke smile.

BUITEN IS MEER

Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND voelt het soms harde trainen als buitenspelen. Met onze outdoor small group trainingen kom je op de meest verrassende locaties en vliegt de tijd voorbij. Onze één-op-één-sessies vinden plaats in en bij onze prachtige studio of tegen een meerprijs op een andere gewenste locatie.

KORT, KRACHTIG EN EFFECTIEF

45 minuten knallen, voedzaam eten en vervolgens hard uitrusten. Dat begrijpt je lijf en die visie zorgt ervoor dat je binnen mum van tijd weer in topshape bent. Wij leren je slim eten en trainen zodat je genoeg tijd overhoudt voor ontspanning en leuke dingen doen. En ja, een pizza en een stuk taart passen daar prima bij.

Discover the fun way of being fit and healthy

Ga nu voor meer energie, focus en plezier. Plan een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken wat VITAMIND voor jou kan betekenen.