Personal Training & Lifestylecoaching

Beweeg stap-voor-stap naar
een natuurlijke leefstijl die écht bij je past

 

Wil je nu echt eens iets doen aan je eet- en beweeggedrag? Wil je dat door korte, effectieve en leuke tricks gaan doen? In de buitenlucht? Kies dan voor personal training & leefstijl-coaching bij VITAMIND.

 

Met onze inclusieve en persoonlijke aanpak bouw je stap-voor-stap aan een natuurlijke leefstijl die jouw leven optimaal ondersteunt. Je ontdekt waar je in jouw dagelijkse leven kunt verbeteren in je gedrag en je zult verstelt staan van wat de korte en krachtige workouts, intervisies en mindset- en ontspanningssessies met je doen.

 

‘Altijd ging ik met tegenzin sporten en zag ik op tegen weer een dieet. Denise beloofde mij plezier en resultaat en in het begin was ik behoorlijk sceptisch. Inmiddels train ik al 4 maanden met zoveel plezier en heb ik veel geleerd over mijn eigen gedrag. Heel blij dat op deze manier voor mezelf zorgen een nieuw patroon is geworden’ – Elsa

Vitamind
Specials
Arrow VitaminD

FIT met VITAMIND

Bij VITAMIND geloven we in maatwerk. Geen mens, geen lijf en leven is hetzelfde. Om jou optimaal te kunnen begeleiden, start je bij ons altijd met het FIT met VITAMIND startpakket. Je krijgt hierbij een gratis online vitalityscan en een uitgebreide intake in onze studio. We bespreken je doelen op het gebied van bewegen, trainen en ontspannen. Je doet een fittest en we voeren verschillende metingen uit.

 

Op basis hiervan krijg je voedingsadvies. En een effectief en leuk trainingsschema met oefeningen die je gewoon thuis kunt doen met onze handige apps. In twee vervolgsessies coachen we je stap-voor-stap in de richting van jouw gewenste resultaat en verfijnen we je routines op het gebied van voeding, training en ontspanning. Wat zijn je hindernissen en aandachtspunten en wat doe je al goed? Daarnaast train je als nieuw lid met het startpakket ook nog eens 1 maand onbeperkt mee in onze dagelijkse small-grouptrainingen.

 

FIT met VITAMIND is de perfecte start als je te lang hebt stilgestaan en nu écht werk wilt maken van je vitaliteit. Maar ook als je al jaren actief sport, weer wilt starten na een blessure of relaxter wilt leren omgaan met stress om een burn-out te voorkomen zit – uhm, sta –  je met dit pakket helemaal goed! We trainen bij VITAMIND zowel binnen als buiten met verschillende materialen. Wil jij je personal trainingsessies samen met je partner, vriend of vriendin doen? Ook dat kan! Informeer hier voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

 

Dit krijg je:

  • Gratis online Vitalityscan
  • Intake van 60 minuten
  • Uitgebreide kick off metingen & fittest
  • Persoonlijk vitaliteitsplan (bewegen, voeding en mindset)
  • 2 vervolgsessies personal training & leefstijlcoaching
  • Kort, effectief en leuk trainingsschema voor thuis
  • ‘Funwork-opdrachten’ gericht op jouw doelstellingen
  • Toegang tot mobiele apps voor voeding en training
  • Als nieuw lid train je 1 maand onbeperkt mee in de small-grouptrainingen

Na het startpakket kun je kiezen voor een 8-weken-pakket of een 12-weken-pakket ‘All In Personal Training & Lifestylecoaching’

Investering

€399,- (10% korting voor members)
Ben je ondernemer of wil jouw werkgever je keuze voor meer focus en energie ondersteunen? Of wil je graag eerst meer weten? Informeer hier voor de mogelijkheden.

Praktische informatie
De sessies personal training & leefstijlcoaching vinden plaats in en om onze sfeervolle studio. Liever bij jou thuis of op kantoor? Ook dat is voor een meerprijs mogelijk. Stuur ons een bericht of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Denise.

Happy clients

Wat maakt trainen bij VITAMIND zo uniek?

EEN INCLUSIEVE AANPAK

Vitaliteit bestaat uit zoveel meer dan sporten alleen. Bij VITAMIND kijken we daarom naar alle aspecten van gezondheid. Hoeveel en hoe beweeg je? Wat eet je? Hoe zit het met de kwaliteit van je slaap? Iedere klant die bij ons traint krijgt bij de start een uitgebreide vitaliteitsscan en advies op maat. Onze trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden en technieken.

KLEINSCHALIG

Als clubmember train je in kleine groepen met vaste gezichten. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en weten de trainers precies waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven. Onze outdoor small group lessen zijn effectief, kort en krachtig. Trainen die je bij ons nooit langer dan 45 minuten. En je zult merken, dat is meer dan genoeg voor blijvend resultaat.

BUITEN!

Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND gaan we er graag op uit. Het groene Amsterdam-Noord is onze playground. Trainen saai? Bij ons voelt het als buitenspelen. Met onze outdoor small group trainingen kom je op de meest verrassende locaties en vliegt de tijd voorbij. Train je liever in je achtertuin of in het park om de hoek met een personal trainer? Ook dat is mogelijk!

GENIETEN OP ÉÉN

Eten, bewegen en trainen op een realistische manier die bij jou past. Bij ons werk je in kleine en haalbare stappen toe naar een leefstijl die jou energie geeft om dagelijks te doen wat je het allerliefste doet. Plezier maken en genieten staan bij ons op één. Wij leren je slim eten en trainen zodat je genoeg tijd overhoudt voor ontspanning en leuke dingen doen. En ja, een pizza en een stuk taart passen daar ook prima bij.

Stay fit and healthy

 

Kies na het startpakket FIT met VITAMIND voor een strippenkaart.
Of combineer het startpakket met onze outdoor small group training of een van VITAMINDS Specials.

Discover the fun way of being fit and healthy

Ga nu voor meer energie, focus en plezier. Plan een gratis kennismakingsgesprek met Denise om te ontdekken wat VITAMIND voor jou kan betekenen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]