Outdoor small group training

Kort & krachtig trainen op verrassende
locaties in Amsterdam-Noord

 

Wil je gericht werken aan je conditie met veel persoonlijke aandacht? Kies dan voor VITAMIND’s dagelijkse small-grouptrainingen. Met onze korte en krachtige outdoor lessen train je in kleine groepen op de meest verrassende locaties in Amsterdam-Noord. Trainen lastig of saai? Bij VITAMIND voelt het als buitenspelen!

Small group training
Arrow VitaminD

Join our playground

Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND gaan we er graag op uit. 

 

Trainen doe je bij ons in kleine groepen met maximaal negen andere members. Op die manier krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je de juiste technieken. Met een kleine groep trouwe members neemt je motivatie toe. Onze ervaren en bevlogen personal trainers weten bovendien waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven.

 

Onze workouts duren nooit langer dan 45 minuten en zijn daardoor effectief en krachtig. Al snel zul je merken dat dit meer dan genoeg is voor duurzaam resultaat.

 

Ben jij klaar voor meer energie en kracht? Word dan nu clubmember en profiteer van mooie voordelen.


Yes, ik word member van VITAMIND

Dit krijg je als member

  • Onbeperkte deelname aan de outdoor small group trainingen
  • Trainen met veel persoonlijke aandacht
  • Toegang tot de VITAMIND-apps voor voeding en training
  • 10%  korting op het startpakket Personal training & leefstijlcoaching
  • 10% korting op alle VITAMIND Specials
  • Een goedgevulde VITAMIND goodiebag

Een losse rittenkaart is ook een optie

Investering

€59,- per maand (1 maand opzegtermijn) of €119,- voor een 8-rittenkaart (10 weken geldig)

Praktische informatie
De small group trainingen vinden dagelijks plaats plaats op verschillende locaties in Amsterdam-Noord. Check onderaan de pagina het lesrooster voor een overzicht van de locaties en lestijden. Wil je meteen aan de slag? Meld je dan aan voor een gratis proefles en laat ons weten welke les je mee wilt doen.

Happy clients

Wat maakt trainen bij VITAMIND zo uniek?

EEN INCLUSIEVE AANPAK

Vitaliteit bestaat uit zoveel meer dan sporten alleen. Bij VITAMIND kijken we daarom naar alle aspecten van gezondheid. Hoeveel en hoe beweeg je? Wat eet je? Hoe zit het met de kwaliteit van je slaap? Kom je één op één bij ons trainen dan krijg je bij de start een uitgebreide vitaliteitsscan en advies op maat. Onze trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden en technieken.

KLEINSCHALIG

Als clubmember train je in kleine groepen met vaste gezichten. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en weten de trainers precies waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven. Onze outdoor small group lessen zijn effectief, kort en krachtig. Trainen die je bij ons nooit langer dan 45 minuten. En je zult merken, dat is meer dan genoeg voor blijvend resultaat.

BUITEN!

Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND gaan we er graag op uit. Het groene Amsterdam-Noord is onze playground. Trainen saai? Bij ons voelt het als buitenspelen. Met onze outdoor small group trainingen kom je op de meest verrassende locaties en vliegt de tijd voorbij. Train je liever in je achtertuin of in het park om de hoek met een personal trainer? Ook dat is mogelijk!

GENIETEN OP ÉÉN

Eten, bewegen en trainen op een realistische manier die bij jou past. Bij ons werk je in kleine en haalbare stappen toe naar een leefstijl die jou energie geeft om dagelijks te doen wat je het allerliefste doet. Plezier maken en genieten staan bij ons op één. Wij leren je slim eten en trainen zodat je genoeg tijd overhoudt voor ontspanning en leuke dingen doen. En ja, een pizza en een stuk taart passen daar ook prima bij.

Geef je vitaliteit een extra boost

 

Kies naast de small group trainingen voor een extra boost. Combineer je membership met personal training & leefstijlcoaching of boek een van VITAMINDS Specials voor meer verdieping en resultaat.

Ben je benieuwd of jij ook gaat sprankelen van onze outdoor small group training?
Meld je dan nu aan voor je gratis proefles en kom vandaag nog met ons buitenspelen.

Vermeld in je bericht welke les je graag mee wilt doen.

Discover the fun way of being fit and healthy

Ga nu voor meer energie, focus en plezier. Plan een gratis kennismakingsgesprek met Denise om te ontdekken wat VITAMIND voor jou kan betekenen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]