CLINIC | Animal Flow

Leer bewegen als een dier

Arrow VitaminD

CLINIC | Animal Flow

 

Heb je het gevoel dat je alles al hebt uitgeprobeerd gedaan op fitnessgebied? Dan is er nu dit: Animal Flow. Een bewegingsmethode die is ontwikkeld door de Australische Mike Fitch. Animal Flow combineert yoga en gymnastiek en bestaat uit een serie verrassende oefeningen die je op de grond uitvoert. Allemaal bedoeld om jezelf verder te ontwikkelen als ‘Human Animal’.

 

Tijdens de clinic leer je de ins and outs van deze laatste fitness rage. Je ervaart wat de serie oefeningen met je doet en hoe de bewegingen je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid verbeteren. Ontdek het dier in je en kom in de buitenlucht spannende en nieuwe bewegingen maken op een manier die je lichaam van nature begrijpt.

 

Yes, I’m in

Investering

€40,- (10% korting voor members)

Praktische informatie
De clinic vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019 van 11:00 tot 12:30 in en bij onze prachtige studio in Amsterdam – Noord (gratis parkeren!) en is inclusief koffie, thee en snack. Leuk om je dan te zien!

  Happy clients

  Waarom trainen bij VITAMIND?

  1. EEN INCLUSIEVE AANPAK

  Vitaliteit bestaat uit zoveel meer dan sporten alleen. Bij VITAMIND kijken we daarom naar alle aspecten van gezondheid.  Hoeveel beweeg je? Wat eet je? Hoe zit het met de kwaliteit van je slaap? Iedere klant die bij ons traint krijgt bij de start een uitgebreide vitaliteitsscan en advies op maat. Onze trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden en technieken.

  2. KLEINSCHALIG

  Als clubmember train je in kleine groepen met vaste gezichten. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en weten de trainers precies waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven. Onze outdoor small group lessen zijn effectief, kort en krachtig. Trainen die je bij ons nooit langer dan 45 minuten. En je zult merken, dat is meer dan genoeg voor blijvend resultaat.

  3. IN BUITENLUCHT

  Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND gaan we er graag op uit. Het groene Amsterdam-Noord is onze playground. Trainen saai? Bij ons voelt het als buitenspelen. Met onze outdoor small group trainingen kom je op de meest verrassende locaties en vliegt de tijd voorbij. Train je liever in je achtertuin of in het park om de hoek met een personal trainer? Ook dat is mogelijk!

  4. GENIETEN OP ÉÉN

  Eten, bewegen en trainen op een realistische manier die bij jou past. Bij ons werk je in kleine en haalbare stappen toe naar een leefstijl die jou energie geeft om dagelijks te doen wat je het allerliefste doet. Plezier maken en genieten staan bij ons op één. Wij leren je slim eten en trainen zodat je genoeg tijd overhoudt voor ontspanning en leuke dingen doen. En ja, een pizza en een stuk taart passen daar ook prima bij.

  Lorem Ipsum

   

  Lorem ipsum.

  Discover the fun way of being fit and healthy

  Ga nu voor meer energie, focus en plezier. Plan een gratis kennismakingsgesprek met Denise om te ontdekken wat VITAMIND voor jou kan betekenen.

  [contact-form-7 404 "Not Found"]