Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Top dat je met ons in contact wilt komen!

Check de FAQ’s hieronder of app / mail of bel ons voor meer info.

Contactinformatie:

Bezoekadres:
Studio VITAMIND
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

 

Postadres:
VITAMIND Training & Coaching
Marsstraat 14
1033 VP Amsterdam

 

info@studiovitamind.nl
+31 (0) 6 43 04 52 19

VITAMIND is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten.

Check HIER wat jouw verzekeraar vergoedt.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Hoe train je zonder sportschool?

Vanuit onze jarenlange expertise bij verschillende sportcentra, sportopleidingen, defensie, CIOS en allerlei outdoor trainingen kunnen wij zeggen dat wij zonder materiaal het hele lijf weten te trainen. Kracht, cardiovasculair, mobiliteit, stretch en snelheid, alles komt aan bod. Je lichaam leert zelfs meer functionele oefeningen die veel beter van pas komen in het dagelijks leven. Je beweegt op een manier die je lichaam begrijpt en die je allround fit en sterk maakt.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

We trainen graag buiten maar houden niet van een zeiknat pak. Daarom kiezen wij onze locaties op mogelijkheden waar we ook overdekt kunnen trainen, door reeds aanwezige overkappingen. En echt, de keren dat het regent zijn in een jaar op 2 handen te tellen! We zijn inmiddels gaan houden van de verschillende seizoenen en onze fans merken dat zij daar zelf ook meer weerstand mee opbouwen.

 

Wanneer zijn de lessen?

VITAMIND luistert naar haar klanten heeft daarom een aanbod gemaakt waar je altijd op kunt rekenen. Voor teams bij bedrijven betekent dit tevens dat er een combi is tussen real life sessies op locatie en online trainen met een trainer.

 

Hoe zorgen jullie voor het in acht nemen van de RIVM-maatregelen?

Wij kiezen altijd trainingslocaties met veel ruimte en blijven op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook heeft de trainer altijd desinfectiemiddel mee en wordt er aangegeven dat wij, en men elkaar ook, gaan corrigeren waar nodig. Online is natuurlijk altíjd mogelijk én makkelijk!

 

Hoe lang duurt een workout?

Onze sessies varieren van 4 minuten tot 45 minuten. De meeste groepslessen duren 45 minuten en er is een aantal boost-sessies van 25 minuten.

 

Wat moet ik regelen als ik een work-out met jullie meedoe?

Jezelf, een beetje zin en misschien wat zon? Grapje. Je hebt echt niks nodig. Misschien kun je voor jezelf voldoende ruimte creëren en makkelijk zittende kleding aan doen.

 

Wat heb ik nodig voor een VIT Online-sessie?

Wij hebben een beveiligd Zoom-account waar je via de boeking-sapp direct op inlogt. Ruimte is fijn, dus zoek voor jezelf een fijne plek op waar je ook bereik hebt met je mobiel. Je vindt de zoomlink in onze boeking-sapp onder je geboekte les. Vanuit daar open je je les op je PC, tablet of smartphone. Verder is een matje of een grasachtige grond waar je op kunt liggen vaak handig. Je kunt O-VER-AL trainen met dit nieuwe programma!

 

Hoe kan ik betalen?

Via de webshop kun je jouw passende membership direct claimen en afrekenen. Vervolgens wordt er een boekings-account voor je aangemaakt en kun je direct starten…

 

Wanneer start mijn abonnement en wat is de opzegtermijn?

Wij houden van flexibiliteit. Je kunt daarom op elk moment instappen en per die datum geldt jouw membership. Je hebt een maand opzegtermijn. De incasso’s voor de maand memberships vinden iedere maand rond de 10e plaats.

 

Zijn de lessen snel volgeboekt?
Wij willen dat je je bij ons welkom voelt en dat de deelnemers elkaar ook enigszins kennen. Dat sterkt het gevoel van samen fitter worden en gemotiveerd worden door elkaar. In iedere online-les is er plek voor maximaal 16 personen en als de les vol is kun je je inschrijven op de wachtlijst, echter komt dat niet vaak voor.
Onze ervaring is dat ieder lid kan trainen wanneer hij/zij wil. Worden de lessen te vol en kunnen we je niet meer de aandacht geven die je wenst, dan komen er lessen bij, als jij maar kunt blijven trainen. De VIT Online-lessen zijn altijd te volgen en ideaal als je van flexibiliteit houdt! Je kunt de lessen volgen vanaf je PC, tablet of smartphone met een directe link in de boekingsapp. Supermakkelijk en handig.

 

Hoe ver van te voren kun je je inschrijven? En tot hoe ver van de voren mag je annuleren?

Je kunt je voor alle lessen 14 dagen van tevoren inschrijven. Je kunt je les tot 30 minuten van tevoren annuleren maar wij vragen iedereen zsm te annuleren (makkelijk via de boekings-app) zodat mensen op de wachtlijst op tijd kunnen reserveren.

Voor personal training geldt een annuleringstermijn van 24 uur.

 

Hoe kom ik erachter of trainen bij VITAMIND wel iets voor mij is?

Iedereen is een buitenmens! Dus train eens lekker een keertje gratis mee!

 

Welke personal training-opties zijn er?

Wij beginnen altijd met VITAMIND’s complete en holistische VIT Personal Startpakket. Daarin zit onze Vitalityscan, doen we lichaamsmetingen en een bewegingsanamnese en vervolgens gaan we van start met jouw doelstellingen. Na je intake train je nog eens 2 keer met je trainer en tijdens deze startmaand maak je gratis gebruik van de dagelijkse VIT Online-lessen.

Na het startpakket kun je kiezen voor een 8-rittenkaart personal training of kun je je aansluiten bij de online sessies.

 

Wat zijn de kosten?

Wij bieden verschillende opties voor Anywhere Online en Personal Training, die je kunt vinden in onze webshop.

 

Waar zit VITAMIND’s trainingsstudio?

Op Meteorenweg 280 in Amsterdam-noord, op het prachtige terrein van NoordOogst. Je parkeert je auto en fiets gratis en je ontdekt een stukje Amsterdam dat uniek is! Wij hebben een coachings-ruimte met materialen EN een outdoor gym met TRX, bokspaal, matjes en een vlindertuin. Ja echt.

Daarnaast kun je bij ons een prachtige ruimte huren om je eigen buitengewone meeting te organiseren. Check NOAM Amsterdam Meetings

 

Wat kan VITAMIND voor mijn team en mijn werkgever betekenen?

Veel! Wij bieden een future-proof bedrijfsprogramma zonder gedoe voor medewerkers en teams middels ons VIT Business Program.

 

Kan ik bepaalde sessies declareren?

Jazeker, wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Check hier wat jouw verzekering vergoedt. Daarnaast kun je als zelfstandige je facturen declareren als ‘ergonomische coaching’.