fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Top dat je met ons in beweging wilt komen.

Mail, bel of app ons met jouw wens en we nemen contact met je op.

Contactinformatie:

Studio VITAMIND
Meteorenweg 280
1035 RN Amsterdam

 

info@studiovitamind.nl
+31 (0) 6 43 04 52 19

VITAMIND is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten.

Check HIER wat jouw verzekeraar vergoedt.

  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

   

  Hoe train je zonder sportschool?

  Vanuit onze jarenlange expertise bij verschillende sportcentra, sportopleidingen, defensie, CIOS en allerlei outdoor trainingen kunnen wij zeggen dat wij zonder materiaal het hele lijf weten te trainen. Kracht, cardiovasculair, mobiliteit, stretch en snelheid, alles komt aan bod. Je lichaam leert zelfs meer functionele oefeningen die veel beter van pas komen in het dagelijks leven. Je beweegt op een manier die je lichaam begrijpt en die je allround fit en sterk maakt.

   

  Wat is jullie missie?

  Wij gaan ervoor dat mensen op een meer duurzame aan hun lichaam willen gaan werken. Zonder gym, in de buitenlucht, allround en passend in hun eigen schema.

  Wij bieden hierin ondersteuning door middel van korte, leuke, simpele en krachtige sessies in te voeren in de dagelijkse routines of op de nieuwe werkvloer.

   

  Hoe ziet zo’n sessie eruit?

  Allereerst maken we écht contact. We weten wie er in de sessies aanwezig zijn en waar de behoeftes liggen. We trainen, geven advies over de verschillende aspecten van leefstijl en maken er gewoon een feest van om te bewegen. Op de nieuwe werkvloer meeten we elkaar LIVE via onze beveiligde Zoom en die sessies kun je achteraf op je eigen tijdstip terugkijken.

   

  Wat doen jullie als trainers bij slecht weer?

  We trainen graag buiten maar houden niet van een zeiknat pak. Daarom kiezen wij onze locaties op mogelijkheden waar we ook overdekt kunnen trainen, door reeds aanwezige overkappingen. En echt, de keren dat het regent zijn in een jaar op 2 handen te tellen! We zijn inmiddels gaan houden van de verschillende seizoenen en onze fans merken dat zij daar zelf ook meer weerstand mee opbouwen.

   

  Wanneer zijn de lessen?

  De online sessies vind je dagelijks terug in het lesrooster in de app. Daarnaast kun je je eigen personal training-sessies (online of real life) boeken met je eigen rittenkaart die je vindt in de webshop.

  Voor bedrijven bieden we verschillende opties van die je hier terugvindt.

   

  Hoe zorgen jullie voor het in acht nemen van de RIVM-maatregelen?

  Via de online sessies zit je natuurlijk helemaal veilig! Ideaal als je niet weg kunt of mag maar wél wilt trainen. Ook bij bedrijven op locatie en bij onze studio maken we voldoende trainingsruimte en blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook is er desinfectiemiddel en wordt er aangegeven dat wij, en men elkaar ook, gaan corrigeren waar nodig.

   

  Hoe lang duurt een workout?

  Onze sessies variëren van 4 minuten tot 45 minuten. De online lessen duren 25 of 45 minuten. De personal trainingsessies zijn 45 minuten.

   

  Wat moet ik regelen als ik een work-out met jullie meedoe?

  Jezelf, een beetje zin en misschien wat zon? Grapje. Je hebt echt niks nodig. Misschien kun je voor jezelf voldoende ruimte creëren en makkelijk zittende kleding aan doen.

   

  Wat heb ik nodig voor een VIT Online-sessie?

  Wij hebben een beveiligd Zoom-account waar je via de boeking-sapp direct op inlogt. Ruimte is fijn, dus zoek voor jezelf een fijne plek op waar je ook bereik hebt met je mobiel. Je vindt de zoomlink in onze boeking-sapp onder je geboekte les. Vanuit daar open je je les op je PC, tablet of smartphone. Verder is een matje of een grasachtige grond waar je op kunt liggen vaak handig. Je kunt O-VER-AL trainen met dit nieuwe programma!

   

  Hoe kan ik betalen?

  Via de webshop.

   

  Hoe kom ik erachter of trainen bij VITAMIND wel iets voor mij is?

  Iedereen is een buitenmens! Wij bieden een gratis 1-op-1-intake of een gratis maand online training.

   

  Welke personal training-opties zijn er?

  Bij VITAMIND kun je 1-op-1 trainen en in minigroups met maximaal 3 anderen. We beginnen altijd met VITAMIND’s complete en holistische vitalityscan. Vanuit die scan krijg je inzicht en kunnen wij gerichter aan de slag.

  Meer informatie vind je hier.

   

  Wat zijn de kosten?

  Wij bieden verschillende opties voor VIT Online en VIT Personal, die je kunt vinden in onze webshop. Een intake is FOR FREE.

   

  Waar zit VITAMIND’s trainingsstudio?

  Op Meteorenweg 280 in Amsterdam-noord, op het prachtige terrein van NoordOogst. Je parkeert je auto en fiets gratis en je ontdekt een stukje Amsterdam dat uniek is! Wij hebben een in- en outdoor trainingsruimte met prachtige materialen zoals de TRX, een bokspaal, matjes, kettlebells, medicinballs, weerstandsbanden en een vlindertuin. Ja echt.

  Daarnaast bieden wij vitaliteits-trainingen voor bedrijven bij NOAM Amsterdam Meetings

   

  Wat kan VITAMIND voor mijn team en mijn werkgever betekenen?

  Veel! Wij bieden een future-proof bedrijfsprogramma zonder gedoe voor medewerkers en teams middels ons VIT Business Program.

   

  Kan ik bepaalde sessies declareren?

  Jazeker, wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Check hier wat jouw verzekering vergoedt. Daarnaast kun je als zelfstandige je facturen declareren als ‘ergonomische coaching’.