fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Hoe train je zonder sportschool?

Vanuit onze jarenlange expertise bij verschillende sportcentra, sportopleidingen, defensie, CIOS en allerlei outdoor trainingen kunnen wij zeggen dat wij zonder materiaal het hele lijf weten te trainen. Kracht, cardiovasculair, mobiliteit, stretch en snelheid, alles komt aan bod. Je lichaam leert zelfs meer functionele oefeningen die veel beter van pas komen in het dagelijks leven. Je beweegt op een manier die je lichaam begrijpt en die je allround fit en sterk maakt.

 

Wat doen jullie bij slecht weer?

We trainen wel buiten maar houden niet van een zeiknat pak. Daarom kiezen wij onze locaties op mogelijkheden waar we ook overdekt kunne trainen, door reeds aanwezige overkappingen. En echt, de keren dat het regent zijn in een jaar op 2 handen te tellen! We zijn inmiddels gaan houden van de verschillende seizoenen en merken dat onze members daar zelf ook meer weerstand mee opbouwen.

 

Wanneer zijn de lessen?

VITAMIND luistert naar haar klanten heeft daarom een brand-new aanbod gemaakt. Voor ieder wat wils en voor elke leefstijl een oplossing. Je kunt bij ons in small-groups in Amsterdam-noord op zeer verrassende locaties trainen met het VIT Groups programma.

Maandag | 19:00 uur – Total Body Workout – Zonneplein
Woensdag | 09:00 uur – HIT & Yoga – Zonneplein
Woensdag | 19:00 uur – Total Body Workout – Paard van Noord – Bongerdkade
Zaterdag | 09:15 uur – HIT & Yoga – Pllek NDSM
Zondag | 10:00 uur – Total Body Workout – Paard van Noord – Bongerdkade

 

Het VIT Anywhere Program is er iedere dag met verschillende sessies:

 

Maandag 09:00 FLOW25

Dinsdag 20:00 PILATES60

Woensdag 08:00 HIT25

Donderdag 20:00 HIT & Yoga45

Vrijdag 09:00 HIT25

Zaterdag 08:45 FLOW25

Zondag 09:30 HIT25

 

Hoe zorgen jullie voor het in acht nemen van de RIVM-maatregelen?

Wij kiezen trainingslocaties met veel ruimte en blijven op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook heeft de trainer altijd desinfectiemiddel mee en wordt er aangegeven dat wij, en men elkaar ook, gaan corrigeren waar nodig.

 

Hoe lang duurt een workout?

De VIT Groups duren 45 minuten en de meeste VIT Anywhere-sessies duren 25 minuten.

 

Wat moet ik meenemen naar een outdoor workout?

Jezelf, een beetje zin en misschien wat zon? Grapje. Maar je hebt echt niks nodig. Wij bewaren zelfs je sleutels en telefoon.

 

Waar vinden de VIT Groupsessies plaats?

In Amsterdam-noord, Op ‘t Zonneplein, op de NDSM en in de Bongerd. De studio aan Meteorenweg 280 is alleen in gebruik bij personal training-sessies, clinics, en business-trainingen. Oh, en op locatie bij verschillende bedrijven met het VIT Business Program.

 

Wat heb ik nodig voor een VIT Anywhere sessie?

Wij hebben een beveiligd Zoom-account waar je via de boeking-sapp direct op inlogt. Ruimte is fijn, dus zoek voor jezelf een fijne plek op waar je ook bereik hebt met je mobiel. Je vindt de zoomlink in onze boeking-sapp onder je geboekte les. Vanuit daar open je je les op je PC, tablet of smartphone. Verder is een matje of een grasachtige grond waar je op kunt liggen vaak handig. Je kunt O-VER-AL trainen met dit nieuwe programma!

 

Hoe kan ik betalen?

Via de webshop kun je jouw passende membership direct claimen en afrekenen. Vervolgens wordt er een boekings-account voor je aangemaakt en kun je direct starten…

 

Wanneer start mijn abonnement en wat is de opzegtermijn?

Wij houden van flexibiliteit. Je kunt daarom op elk moment instappen en per die datum geldt jouw membership. Je hebt een maand opzegtermijn. Mocht je tussentijds willen wisselen van abonnement dan kun je dat aangeven en dan passen wij jouw incasso daarop aan. De incasso’s vinden iedere maand rond de 10e plaats en kunnen dus verschillen van bedrag.

 

Zijn de lessen snel volgeboekt?
Wij willen dat je je bij ons welkom voelt en dat de deelnemers elkaar ook enigszins kennen. Dat sterkt het gevoel van samen fitter worden en gemotiveerd worden door elkaar. In iedere real life-les is plek voor maximaal 12 personen en als de les vol is kun je je inschrijven op de wachtlijst, echter komt dat niet vaak voor.
Onze ervaring is dat ieder lid kan trainen wanneer hij/zij wil. Worden de VIT Grouplessen te vol dan komen er lessen bij, als jij maar kunt blijven trainen. De VIT Anywhere-lessen zijn altijd te volgen en ideaal als je van flexibiliteit houdt! Je kunt de lessen volgen vanaf je PC, tablet of smartphone met een directe link in de boekingsapp. Supermakkelijk en handig.

 

Hoe ver van te voren kun je inschrijven? En tot hoe ver van de voren mag je annuleren?

Je kunt je voor de VIT Anywhere-lessen 14 dagen van tevoren inschrijven en voor de VIT Groups 4 dagen van tevoren. Je kunt je les tot 30 minuten van tevoren annuleren maar wij vragen iedereen zsm te annuleren (makkelijk via de boekings-app) zodat mensen op de wachtlijst op tijd kunnen reserveren.

 

Hoe kom ik erachter of trainen bij VITAMIND wel iets voor mij is?

Iedereen is een buitenmens! Dus train eens lekker een keertje gratis mee!

 

Welke personal training-opties zijn er?

Wij beginnen altijd met VITAMIND’s complete en holistische VIT Personal Startpakket. Daarin zit onze Vitalityscan, doen we lichaamsmetingen en een bewegingsanamnese en vervolgens gaan we van start met jouw doelstellingen. Na je intake train je nog eens 2 keer met je trainer en tijdens deze startmaand maak je gratis gebruik van alle VIT Anywhere-lessen.

Na het startpakket kun je kiezen voor een 8-rittenkaart personal training die je op jouw gewenste locatie kunt doen, met je trainer.

 

Wat zijn de kosten?

Wij bieden verschillende opties voor VIT Groups, Personal en Anywhere die je kunt vinden in onze webshop.

– VIT Anywhere Online:   €45- per maand – alleen toegang tot alle DAGELIJKSE online small-grouptrainingen 
– VIT Groups Outdoor:   €65,- per maand – alleen toegang tot de outdoor-lessen in Amsterdam-noord
– Ultimate Combi Membership | Anywhere & Groups:   €75,- per maand (met gratis t-shirt en onbeperkt toegang tot ALLE lessen)
– 10-rittenkaart VIT Anywhere & Groups:   €135,- (12 weken geldig)
– Losse les:  €13,75 (niet-goed-geld-terug-proefles)

 

Waar zit VITAMIND’s trainingsstudio?

Op Meteorenweg 280 in Amsterdam-noord, op het prachtige terrein van NoordOogst. Je parkeert je auto en fiets gratis en je ontdekt een stukje Amsterdam dat uniek is! Wij hebben een coachings-ruimte met materialen EN een outdoor gym met TRX, bokspaal, matjes en een vlindertuin. Ja echt. Daarnaast kun je bij ons een prachtige ruimte huren om je eigen buitengewone meeting te organiseren. Check NOAM Amsterdam Meetings

 

Wat kan VITAMIND voor mijn team en mijn werkgever betekenen?

Veel! Wij bieden 6 gave opties voor medewerkers en teams middels ons VIT Business Program.

 

Kan ik bepaalde sessies declareren?

Jazeker, wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Check hier wat jouw verzekering vergoedt. Daarnaast kun je als zelfstandige je facturen declareren als ‘ergonomische coaching’.