fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Happy clients

Van moe en futloos naar een energiek en fit leven.
Laat je inspireren door de ervaringen van onze members.

Arrow VitaminD

Tip van Shane: Zie je op tegen meer sporten? Gun jezelf dan personal training. Het is de investering meer dan waard.

‘Ik ben geen fan van sporten, maar bij VITAMIND train ik met plezier’

 

‘Al mijn hele leven is het voor mij een grote uitdaging om van trainen een gezonde gewoonte te maken. Omdat ik ook nog eens een zittend beroep heb en geen prioriteit maak van gezond eten, zorgt dat voor overgewicht en gebrek aan energie.

 

‘Met het Boost & Burn programma en de persoonlijke begeleiding van Denise heb ik dat patroon eindelijk kunnen doorbreken. Mijn lichaamsvet is afgenomen, ik heb meer spiermassa en voel me sterker en energieker. 

 

Denise is een fantastische personal trainer. Ze daagt je op een aanmoedigende manier uit om je grenzen te verleggen en vindt het echt belangrijk dat jij fitter en gezonder wordt.’

 

Shane Oman (47), schrijver

‘Ik voel me weer vol power en ben mentaal veel sterker’


‘Als ondernemer heb ik een druk en actief leven. Dat gebruikte ik steeds als excuus om niet te hoeven sporten en voldoende aandacht te besteden aan gezonde voeding en ontspanning. Zo gingen er jaren voorbij. Tot ik een foto van mezelf zag en schrok. Wie is die vrouw? Ik was te zwaar, had overal fysieke klachten en bewoog, uhm, nogal lomp. Toen ging het roer om. Ik startte bij VITAMIND met personal training & lifestylecoaching en deed daarnaast twee keer per week mee aan de small group trainingen.

 

‘De kilo’s en centimeters vlogen er al na een paar weken al af. Tijdens de één-op-één-sessies met Denise kwamen er ook veel emoties omhoog. Oud zeer van een leven lang je best doen en moeten presteren. Door bewust te trainen, komen zulke vastgezette emoties omhoog. Denise wist daar op een hele fijne en nuchtere manier mee om te gaan.

 

‘In zes maanden maakte ik een complete transformatie door. En voor het eerst sinds jaren kan ik weer met trots naar mezelf kijken. Ik ben energieker, voel me weer vol power en ben mentaal veel sterker.’

 

Caroline Reynolds (44), eigenaar cateringbedrijf

Arrow VitaminD

Tip van Caroline: Investeer in personal training & lifestylecoaching. Zo doe je in korte tijd veel kennis op en kun je je een gezonde leefstijl echt eigen maken.

Arrow VitaminD

Tip van Ellen: Denk je dat je geen tijd hebt om te trainen? Maar kijk je wel graag naar Netflix? Combineer een serie kijken dan eens met een goede work out.

‘In een reguliere sportschool was me dit nooit gelukt ’


‘Ik had moeite met ouder worden, was best neerslachtig en had drie jaar niet gesport toen ik na een gratis proefles bij VITAMIND belandde. Door de persoonlijke begeleiding leerde ik mezelf en mijn lichaam beter kennen. Ik volgde de opmaat gemaakte work-outs en voedingsadviezen en viel in zes maanden zo’n tien kilo af. Het ging mij niet om kilo’s verliezen maar om kracht winnen.’

 

‘Voor het overtollige vet kwam spiermassa in de plaats. Maar ook mentale kracht en zelfvertrouwen. Het behalen van mijn trainingsdoelen maakte me trots en dat werkt door in alles. Het heeft een positieve invloed op mijn werk en relatie en zorgt ervoor dat ik zin heb om actief bezig te zijn. Waar ik eerst ’s avonds na mijn werk op de bank plofte om tv te kijken, volg ik nu met veel plezier een cursus houtbewerking’.

 

‘Inmiddels train ik tweeëneenhalf jaar bij VITAMIND. In een reguliere sportschool was me dat nooit gelukt. Buiten trainen geeft me een vrij en vrolijk gevoel; je bent ècht even weg van alles. Als ik nu tien dagen niet train, voel ik me een opgesloten dier.’

 

Ellen Boven (48), developer

Ben jij ook klaar voor meer energie en vitaliteit?

Check ons complete aanbod of neem contact met ons op!