Health & Fitness Scan

Ontdek binnen een paar minuten hoe fit en vitaal jij bent!

Lekker in je vel

Yes! Wat goed dat je ervoor hebt gekozen om onze scan te doen! Nee, niet een echte scan met naalden of weegschalen, maar wèl een met een serieus meetinstrument. Namelijk de VAS. Dat staat voor Visueel Analoge Schaal en is een betrouwbaar hulpmiddel om op een snelle manier meer inzicht te krijgen in je gedrag.

 

Zoals je inmiddels wel van ons gewend bent, kijken we bij VITAMIND naar het totaalplaatje van vitaliteit. Twintig push ups in één minuut is leuk, maar als je niet lekker in je vel zit heb je daar helemaal niets aan.

 

Genoeg gepraat, ga lekker van start met de onderstaande vragen. Dit is jouw eerste stap op weg naar een fitter en energieker leven! Geef jezelf voor iedere vraag 1 tot 10 punten. 1 staat voor minst goed, 10 staat voor perfect. Tel uiteindelijk je scores bij elkaar op en ontdek of je op de goede weg bent of dat je nog wel wat VITAMIND-vibes kunt gebruiken.

Geef jezelf op iedere vraag een score van 1 tot 10

 

  1. Hoe tevreden ben jij met je huidige train- en beweeggedrag? 
  2. Hoe vaak eet je voeding die optimaal is voor je gezondheid en die je ook lekker vindt?
  3. Hoe tevreden ben je met jouw buitenspeeltijd?
  4. Hoe vaak voel je de zon op je huid?
  5. Hoeveel energie krijg jij van de dingen die je graag doet?
  6. In welke mate ben jij bezig met het vervullen van jouw grote levensdoelen?
  7. In welke mate kijk jij positief naar het leven?
  8. Hoeveel tijd neem je om te rusten en te herstellen?
  9. Hoe tevreden ben je met de omgang met jouw vrienden en familie?

Tel nu je scores bij elkaar op 

Arrow VitaminD

9-29
Het lijkt erop dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Neem nu vrijblijvend contact op met Denise en ontdek wat VITAMIND voor jou kan betekenen. 

30-59
Je voelt je wel oké, maar is dat ook genoeg? Wil je eens gratis proeven aan onze manier van trainen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Ben je benieuwd hoe je je score juist op andere vlakken kunt verhogen? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

60-90
Je bent lekker bezig, maar je hebt deze test natuurlijk met een goede reden ingevuld. Wellicht wil je net dat stapje meer (of juist minder!) om jezelf nog beter te voelen. Is het intensieve Boost & Burn Program iets voor jou? Of zou je graag willen weten wat je krijgt bij ons persoonlijke startpakket? Of heb je een hele andere vraag? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee!

Meld je NU aan voor jouw gratis proefles.

Laat ons weten welke les je mee wilt doen en train vandaag nog met ons mee!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Voor als je twijfelt, voor etc. etc. Dan neemt Denise contact op om een call in te plannen.