Options

Van personal training & leefstijlcoaching tot speciale clinics en meerdaagse trainingen om je leefstijl blijvend te boosten.

Ontdek hier welk aanbod het beste bij jou past.

Personal training en lifestylecoaching
Arrow VitaminD

Personal training & leefstijlcoaching

 

Heb jij een volle agenda en ben je regelmatig moe en futloos? Lukt het je maar niet om een duurzame gewoonte te maken van voldoende trainen, ontspanning en gezonde voeding? Kies dan voor de personal training & leefstijlcoaching van VITAMIND.

Small group training
Arrow VitaminD

Outdoor small group training


Wil je gericht werken aan je conditie met veel persoonlijke aandacht? Kies dan voor onze dagelijkse small-grouptrainingen. Met onze korte en krachtige outdoor lessen train je in kleine groepen op de meest verrassende locaties in Amsterdam-Noord. Trainen lastig of saai? Bij VITAMIND voelt het als buitenspelen!

Specials
Arrow VitaminD

Specials

 

Geef jezelf een extra boost met VITAMINDS Specials. Doe mee aan één van onze verdiepende clinics en programma’s. Of ontdek tijdens een verrassend event hoe jij op een luchtige en doeltreffende manier meer energie, focus en mentale kracht kunt ontwikkelen. Plezier is gegarandeerd!

fullsizeoutput_7b8
Arrow VitaminD

In business


Hoe pak je de juiste focus op de werkvloer? Hoe voorkom je burn-out en bevorder je vitaliteit? Boek nu een training, workshop of power talk van VITAMIND. Onze personal trainers en leefstijlcoaches reiken je medewerkers nieuwe kennis aan en staan garant voor een blijvende energy boost van jouw bedrijf!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Of stel je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.