Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

VIT Personal 

Beweeg stap-voor-stap naar
een leefstijl die écht bij je past

 

Voor jezelf zorgen en op een effectieve manier in beweging komen blijft een uitdaging.

Bij VITAMIND brengen we plezier in beweging en wil je nooit meer anders…

 

Met onze buitengewone en persoonlijke aanpak bouw je stap-voor-stap aan een natuurlijke leefstijl die jouw leven gezonder maakt. Je ontdekt waar je in jouw dagelijkse leven kunt verbeteren en je zult verstelt staan van wat de korte en krachtige work-outs, de persoonlijke aandacht en de daadkrachtige sessies met je doen.

Vitamind
Arrow VitaminD
Specials

VIT Personal

Bij VITAMIND geloven we in een meer-dimensionele en persoonlijke aanpak. Geen mens, geen lijf en leven is hetzelfde. Om jou optimaal te kunnen begeleiden, bieden we je een aantal opties om weer fit te worden. En wist je dat je personal training ook met 1 of 2 vrienden kunt doen? 

 

In onze mooie studio, online of op jouw eigen locatie, VITAMIND denkt graag met je mee. We maken in de 1e sessie samen een analyse naar aanleiding van jouw persoonlijke vitality-scan. Hier gaan we dieper in op jouw behoeftes en laten wij zien dat we een totaalpakket aanbieden om jouw vitaliteit te verhogen.
Vervolgens wordt er een maandplan gemaakt en krijg je een lichaamsmeting en een inspanningstest als work-out. Tijdens deze startmaand kun je onbeperkt meetrainen in VITAMIND’s dagelijkse online sessies.

 

Na 10 tot 14 dagen heb je weer een persoonlijke sessie met je trainer en bespreek je je voedingsdagboek die je hebt bijgehouden in onze voedings-app.
Tijdens die 2e sessie ga je, indien nodig, dieper in op de juiste voeding voor jou. In de 2e sessie zit natuurlijk ook weer een fijne work-out.

 

De 3e en laatste sessie van het startpakket volgt na 7-10 dagen en daar ga je samen met je trainer kijken naar welke progressie er is gemaakt, welke veranderingen er hebben plaatsgevonden en of je behoefte hebt aan een wat langere tijd van personal training.

 

VITAMIND is aangesloten bij de BGN, de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Dat betekent dat je je factuur kunt indienen en tussen €75 en €250,- vergoed krijgt van je verzekering. Check hier wat jouw verzekering vergoedt.

ZZP-ers en bedrijven ontvangen een een aangepaste btw-factuur die zij kunnen opvoeren als bedrijfskosten.

LET’S GET STARTED!

 

VIT Personal | Startpakket

 • Online Vitality-scan
 • 1e sessie met advies op jouw Vitalityscan, een lichaamsmeting en een inspanningstest als work-out
 • Handige tips en tricks voor inzicht in voeding, beweging en mindset
 • 2 vervolgsessies voor training, voeding, reflectie en aanscherpen doelstellingen
 • Voedings- en bewegingsadvies
 • 1 maand onbeperkt deelname VIT Anywhere Online (dagelijkse online sessies)
 • Gebruik van mobiele apps voor voeding en training-schema’s
 • €249,- (vergoeding via aanvullende zorgverzekering of via zelfstandigenaftrek)

 

8-rittenkaart Personal Training 

 • Perfect vervolg op het startpakket
 • Bodyweight-trainingen op maat
 • Combinatie van uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, stabiliteit en snelheid
 • Perfect naast je reguliere trainingsschema
 • Onbeperkt deelname VIT Anywhere Online
 • Deze sessies zet je in wanneer je behoefte hebt aan weer wat meer persoonlijke aandacht
 • 8-rittenkaart €649,- ONLINE of REAL LIFE trainingen: €549,-

 

Personal Training kan worden gedaan als individu of met 1 of 2 vrienden. Met z’n 2-en is  25% korting en met z’n 3-en is 33% korting per persoon. Claim je startpakket in de webshop en ontvang jouw deel terug als je met meerderen komt trainen.

Praktische informatie
De persoonlijke sessies vinden plaats in en om onze sfeervolle studio of op uw gewenste eigen locatie. De facturen zijn te declareren bij uw aanvullende zorgverzekering of op te voeren als u zelfstandige bent. Check hier wat uw verzekering uitkeert.

Nog vragen of direct je sessie boeken? Stuur ons een bericht

Happy clients

Wat maakt trainen bij VITAMIND zo uniek?

ALLE HEALTH- & FITNESS-ASPECTEN IN 1

Bij VITAMIND kijken we naar alle aspecten van gezondheid. Hoeveel en hoe beweeg je? Wat eet je? Hoe zit het met de kwaliteit van je slaap? Vanuit daar maken we een persoonlijk plan van aanpak. Onze trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methoden en technieken.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Je traint één-op-één of met maximaal 2 anderen. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht en weten de trainers precies waar jouw grenzen liggen en waar zij je juist kunnen uitdagen om net dat beetje extra te geven. Ook maken wij gebruik van ontspanningstechnieken, blessurebehandelingen en onze aanstekelijke smile.

BUITEN IS MEER

Waarom zou je binnen trainen als het ook buiten kan? Bij VITAMIND voelt het soms harde trainen als buitenspelen. Met onze outdoor small group trainingen kom je op de meest verrassende locaties en vliegt de tijd voorbij. Onze één-op-één-sessies vinden plaats in en bij onze prachtige studio of tegen een meerprijs op een andere gewenste locatie.

KORT, KRACHTIG EN EFFECTIEF

Max 45 minuten knallen, voedzaam eten en vervolgens hard uitrusten. Dat begrijpt je lijf en die visie zorgt ervoor dat je binnen mum van tijd weer in topshape bent. Wij leren je slim eten en trainen zodat je genoeg tijd overhoudt voor ontspanning en leuke dingen doen. En ja, een pizza en een stuk taart passen daar prima bij.

Discover the fun way of being fit and healthy

Ga nu voor meer energie, focus en plezier. Plan een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken wat VITAMIND voor jou kan betekenen.