Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Duurzame inzetbaarheid, burn-out preventie, ziekteverzuim-beleid, bleeerrrghh… Natúúrlijk wil je dat jouw medewerkers fit en gezond zijn, zéker in deze tijd! Maar het mag wel leuk en ‘easy’ zijn…

VITAMIND IN BUSINESS

Hoe kunnen teamleden hun talenten inzetten en werkzaamheden effectiever uitvoeren? Hoe zorgen teammanagers voor minder stress op de werkvloer? Hoe gaan medewerkers na ziekte weer fit aan de slag?

 

Stap binnen bij VITAMIND, een health & fitness playground die zich richt op het combineren van sport, kennis én plezier. Want met plezier maak je mensen blij. En uit veler onderzoek blijkt dat blije mensen meer dóen, effectiever zijn en beter voor zichzelf zorgen. Kortom, ze zijn waardevoller voor jouw business. Simpel toch?

Happy-Photographer-25-DSC_2951

Zelfstandig ondernemer?

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je graag 1-op-1 trainen om jouw fit- en gezondheid te optimaliseren? Check dan onze unieke Personal Training & Lifestyle coaching!

FIT op werk

Stress en burn-out zijn aan de orde van de dag. Volgens het meeste recente onderzoek van TNO ervaart zo’n 16 procent van alle Nederlandse werknemers burn-outklachten. Een hoge werkdruk en een afnemende autonomie op de werkvloer zorgen ervoor dat steeds meer werknemers tijdelijk uitvallen.

 

Onze ervaren trainers en leefstijlcoaches begeleiden jouw werknemers op een verrassende manier naar meer vitaliteit, energie en plezier op de werkvloer.

 

Wat wij bieden, zijn 6 FIT-schakels van 2 uur. Deze schakels richten zich stuk voor stuk op het verhogen van de fitness van jouw medewerkers. Elke schakel is gebouwd op weer een ander vitaliteitsthema.

Tijdens de trainingen gaan we dieper in op deze vitaliteits-vraagstukken binnen het team en ontdekken we waar de uitdagingen liggen. Die pakken we vervolgens samen aan! Met onze training zorgen we dat we onvergetelijke indruk achterlaten in het kader van het verhogen van de vitaliteit.

 

De FIT-schakels zijn prima met elkaar te combineren en worden uiteraard naar wens geleverd, passend bij jouw team. Wij gaan ook altijd eerst in gesprek en stellen de juiste vragen. Zo zorgen we ervoor dat de items die op de werkvloer en in het team spelen, terugkomen in onze trainingen. No-nonsense, just do it, daar houden wij van.

 6 VIT Business Programs

MOVE AT WORK

Kort en krachtig trainen, dan maak je sporten leuk en effectief. We vertalen onze inzichten naar jullie team en hun werkzaamheden om het team vervolgens uit te dagen in een passende work-out in de buitenlucht. Door te ervaren dat je niet naar de gym hoeft voor een sportmoment wordt de drempel om te bewegen verlaagd. Plezier gegarandeerd!

VAN KLAGEN WORD JE NIET BETER

PSYCHOLOGISCHE FLEXIBILITEIT – Een effectieve mentale training over de 6 zuilen binnen Acceptance & Commitment Therapy. In ACT is het de kunst om dingen meer los te laten en om meer te leven naar wat je graag zou willen doen. Teamleden ervaren vaak een meer relaxed gevoel na het toepassen van deze inzichten.

FOCUS

Werk met de juiste focus en bespaar tijd en geld! Leer hoe jouw teamleden met minder spanning en afleiding aan het werk kunnen gaan. De 6 aandachtcirkels uit de sportpsychologie bieden inzicht in afleiding en wat je kunt doen om beter te focussen. Herkenbare struggles en praktische tips zorgen voor een training om nooit te vergeten.

EAT, SLEEP, WORK, REPEAT

Blijf in deze hectische maatschappij overeind en leef volgens je bioritme. De tips en tricks in deze training laten jouw teamleden fitter en sterker worden, zéker met het korte trainingsmoment dat hierin verwerkt zit. Gevolg; uitgeruste mensen die graag naar hun werk gaan.

VITALITYSCAN

Een complete health & fitness-scan van 10 onderdelen, zoals voeding, buitenlucht en ontspanning. We zoomen in op alle aspecten van ‘goed in je vel zitten’ en delen ons korte plan van aanpak om te kunnen focussen op de persoonlijke aandachtspunten van ieder teamlid.

JUST DO IT

Leuk al dat advies maar hoe zorg je er nu voor dat je dingen ook daadwerkelijk gaat doen? VITAMIND reikt jou alle nodige mentale en fysieke tools die maken dat je ècht in beweging komt. En vanuit beweging ontstaat die nodige flow die maakt dat je team er weer voor gáát!

Ook meer energie, productiviteit en focus binnen jouw team?

Meer bij VitaminD

Zit jouw idee er niet tussen maar zie je het wel zitten om met ons samen te werken? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Inclusive Vitality Program

Inclusive Vitality Program

16 WEKEN – voor 4 tot 30 deelnemers.

VITAMIND biedt een uniek en inclusief vitality program op maat, waardoor jouw mensen zich weer fit en sterk gaan voelen en de duurzame inzetbaarheid toeneemt.

Download de brochure ‘VITAMIND’s_InclusiveVitalityProgram-2020’

ADVIES

ADVIES

VITAMIND komt graag op locatie om samen met jou te sparren over de laatste inzichten op het gebied van vitaliteit op jullie werkvloer. Wij adviseren over de inrichting van een kantoor, over de roosters, over voeding op het werk en over sport- en ontspanningsmogelijkheden.

SPREKEN

SPREKEN

Denise van VITAMIND zorgt met haar frisse aanpak voor een powertalk die impact maakt. Met haar achtergrond als defensie- en politiemedewerker weet zij met haar unieke visie op een fit leven, mensen aan zich te binden.

De training die Denise en haar collega gaven was precies wat we nodig hadden. Het blijft een uitdaging om je met plezier en balans op je werk te kunnen focussen. Denise gaf inzicht in wat onze afleidingen waren en speelde daar met haar humor, alertheid en kennis van zaken perfect op in. Door het toepassen van die tools ben ik mij bewust hoe ik effectiever kan werken zonder dat het me teveel energie kost”

TOINE – DESIGNTEAM KPN

HAPPY BUSINESS CLIENTS