fbpx
Studio Vitamin D WhatsApp
Studio Vitamind D

Als team én als teamlid in deze tijd verbonden, blij en gezond blijven?

Het kan makkelijk met VIT in Business!

VITAMIND IN BUSINESS

Hoe kunnen teamleden in deze tijden toch samen fit blijven en werkzaamheden effectiever uitvoeren? Want fitte medewerkers zorgen voor een sterkere organisatie die met het volste vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 

 

Stap binnen bij VITAMIND, een health & fitness playground die zich richt op het combineren van sport, kennis én plezier. Want met plezier maak je mensen blij en met kennis zorg je voor een betere fundering. Uit veler onderzoek blijkt dat fitte en blije mensen meer dóen, effectiever zijn en beter voor zichzelf zorgen. Kortom, ze zijn waardevoller voor jouw business. Simpel toch?

Happy-Photographer-25-DSC_2951

Zelfstandig ondernemer?

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je graag 1-op-1 trainen om jouw fit- en gezondheid te optimaliseren? Check dan onze unieke Personal Training & Lifestyle coaching-pakketen…

VIT in jouw Business

Stress en burn-out zijn aan de orde van de dag. Alle veranderende werkomstandigheden kunnen ook een uitdaging zijn. Volgens het meeste recente onderzoek van TNO ervaart zo’n 16 procent van alle Nederlandse werknemers burn-outklachten. Een hoge werkdruk en een afnemende autonomie op de werkvloer zorgen ervoor dat steeds meer werknemers tijdelijk uitvallen.

 

Onze ervaren trainers en leefstijlcoaches begeleiden jouw werknemers op een verrassende nieuwe manier naar meer vitaliteit, energie en plezier op de werkvloer.

 

Bij VITAMIND bieden we verschillende manieren om de energie binnen jouw organisatieweer back in business te maken .

Verbinding, samen lachen en stiekem sterk worden. Welk team wil dat niet? VITAMIND biedt 3 verrassende futureproof-opties die jouw team fit en sterk houdt.


In onze integrale programma’s komen alle manieren van het nieuwe werken samen; online, inclusief en met de juiste energytips. Stel je voor dat je binnen jouw team weer verbinding krijgt, léuke uitdagingen deelt en je mensen weer wat relaxter door het leven ziet gaan. Onze aanpak werkt! No-nonsense, just do it, daar houden wij van.

 VITAMIND in Business

MOVE ONLINE

Kort en krachtig trainen, dan maak je sporten leuk en effectief. En dat mag in deze tijd veilig, praktisch en tóch samen. Train met je team mee met VITAMIND's dagelijkse online sessies, met 1 van onze trainers en word thuis weer stiekem sterk.

MOVE TOGETHER ONLINE

Op eigen houtje genieten van de dagelijkse online sessies bij VITAMIND én ook nog eens 1 sessie in de week met je team? Jaaa, weer eens iets anders dan overleggen. Samen allround fit worden, top voor de verbinding, goud voor de vitaliteit.

VIT in Business Complete

Vitaliteit 2.0 op de werkvloer. Hóe zorg je voor verbinding, fitness en voldoende ontspanning? Hoe krijg je jouw teamleden weer in beweging in deze uitdagende tijden? VITAMIND biedt een uniek inclusief concept waardoor het thema vitaliteit weer écht aandacht krijgt en hóudt, voor iedereen!

Ook meer energie, productiviteit en focus binnen jouw team?

Meer bij VITAMIND

Wist je dat wij ook groepsdagen organiseren vanuit onze grote studio? Bij ons kun je namelijk ook op een bijzondere manier vergaderen en in samenwerking met NOAM Amsterdam Meetings organiseren wij bedrijfstrainingsdagen op maat.

Zit jouw idee er niet tussen maar zie je het wel zitten om met ons samen te werken? Of kom je graag eens kijken naar de mogelijkheden voor een vitaliteitsdag op onze playground? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Inclusive Vitality Program

Inclusive Vitality Program

VIT in Business Program.

VITAMIND biedt een uniek, inclusief en futureproof program waardoor teamleden zich weer fit en sterk gaan voelen.

Neem vandaag nog contact op voor een passend bedrijfsaanbod.

ADVIES

ADVIES

VITAMIND komt graag op locatie om samen met jou te sparren over de laatste inzichten op het gebied van vitaliteit op jullie werkvloer. Wij adviseren over de inrichting van een kantoor, over de roosters, over voeding op het werk en over sport- en ontspanningsmogelijkheden.

SPREKEN

SPREKEN

Denise, founder van VITAMIND zorgt met haar frisse aanpak voor een powertalk die impact maakt. Ze spreekt over haar ontwikkelde visie op bewegen, mentale veerkracht en vitaal leiderschap. Met Denise als spreker zet je je publiek áán.

De training die Denise en haar collega gaven was precies wat we nodig hadden. Het blijft een uitdaging om je met plezier en balans op je werk te kunnen focussen. Denise gaf inzicht in wat onze afleidingen waren en speelde daar met haar humor, alertheid en kennis van zaken perfect op in. Door het toepassen van die tools ben ik mij bewust hoe ik effectiever kan werken zonder dat het me teveel energie kost”

TOINE – DESIGNTEAM KPN

HAPPY BUSINESS CLIENTS